Werken met Scribes

Een Scribe is een ambitieuze student (technische)geneeskunde of psychologie die dolgraag het verschil wil maken. Het zijn bevlogen studenten die als Scribe veel praktijkervaring willen opdoen. De Scribes zijn aandachtig, energiek en ondernemend.

Welke toegevoegde waarde leveren we?

De Scribes bieden ondersteuning in de administratieve processen binnen organisaties. Wij creëren hiermee tijd en aandacht voor de patiënt. Dat geeft een ongelofelijke boost aan het werkplezier van de zorgverlener. Daarnaast neemt de kwaliteit, snelheid en de bruikbaarheid van de geregistreerde data nemen toe. In Nederland hebben wij het meeste ervaring met deze dienst.

Voor veel zorgorganisaties is het werken met Scribes nieuw. Daarom helpen wij bij de implementatie. Wij inventariseren samen hoe een Scribe optimaal ingezet kan worden binnen de bestaande zorgprocessen. Indien gewenst kunnen wij fysiek meelopen op de afdeling voor een scan. Wij geven dan advies over welke werkzaamheden een Scribe kan overnemen, zowel op de korte- als lange termijn.

Wij leiden onze mensen zelf op en selecteren een geschikte Scribe voor de organisatie. Na de selectie ondersteunen wij bij alle HR aspecten die afgerond dienen te worden alvorens een Scribe kan starten. Vanaf de 0 meting bekijken wij het effect van de inzet van een Scribe en denken wij mee om de inzet verder te optimaliseren.
Tijdens de inzet van een Scribe evalueren wij periodiek de samenwerking en kunnen we bijsturen waar nodig.

“Ik ervaar meer structuur in mijn dag én heb mijn DBC achterstand weggewerkt''

Neem contact op
Aan de slag met
Het Scribe Collectief?
Neem contact op